KIINTEISTÖ OY PYHÄJÄRVEN VUOKKO

Pyhäjärven Vuokon kiinteistö sijaitsee rauhallisella Pereen alueella Pyhäjärven tuntumassa.

Kiinteistössä on kaikkiaan kolme kerrosta vuokratiloja, joissa on kaikkiaan toistakymmentä yritystä ja kolmisenkymmentä yksityistä vuokralaista.

Katutasossa eli keskikerroksessa liiketiloissa on rakennusalan yrityksiä mm. Tampereen Taloteko Oy, Heatco Finland Oy. Liiketilat on saneerattu vanhaa kunnioittaen ja ulkoseinän tiilimuuraus on jätetty näkyviin.

Alakerrassa on lukuisia varastotiloja irtaimistosälytystä varten. Täältä voit vuokrata edullisen varastotilan muuttotavaroille tai harrastusvälineille.

Yläkerrassa on uutta saneerattua toimistotilaa pienyritysten käyttöön. Useimmissa toimistotiloissa on upeat järvimaisemat Pyhäjärven suuntaan. Jokaisessa toimistossa on pieni keittiö ja jääkaappi. Toimistoja vuokrataan myös muutaman kuukauden mittaisiin tilantarpeisiin. Liike- ja toimistotilat on saneerattu kokonaisuudessaan vuoden 2011 ja 2012 aikana. Pihassa on runsaasti asiakaspaikkoja pysäköintiä varten. Toimistokerroksessa on myös yhteinen neuvottelutila palavereiden pitämistä varten.

Heikki Riihimäki KOY Pyhäjärven Vuokko